plus

Onroerend est allé à Koop Comporta, Portugal

 

Koop een Huis à Comporta

 

Hoe ziet de vastgoedmarkt er uit à Comporta?

 

Janvier 2021 - Gezien de reisbeperkingen als gevolg van Covid-19 in het laatste kwartaal van 2020, bleven de prijzen en verkopen van onroerend est allé à Comporta en Melides stijgen. We hebben de Portugezen zien terugkeren op de markt als zowel investeerders als kopers, wat heeft bijgedragen aan het vergroten van het aantal klanten.

Het aantal aanvragen est nog steeds groot en we verwachten dat 2021 opnieuw een geweldig jaar wordt voor de verkoop van onroerend goed in Comporta.

 

Mai 2020 - Onroerend goed in Comporta is momenteel een sterke grondstof met duurzame waarden over de afgelopen vijf jaar, gemiddeld ongeveer twaalf procent per jaar. Dat wil niet zeggen dat de vastgoedwaarden niet hoger zijn gestegen, omdat de feiten ter plaatse aantonen dat sommige panden in Comporta door de vraag zijn verdubbeld in prijs en in sommige gevallen zelfs nog hoger zijn.

Gebieden die een waardestijging van 100% hebben gekend (Bepaalde eigendommen en landgoederen) zijn Brejos da Carregueira de Baixo, Muda en sommige eigendommen in Melides, wat een meer bergachtig gebied is twintig minuten ten zuiden van de belangriportste.

 

Le de onroerendgoedmarkt est-il à Comporta veilig?

Comporta biedt een gevestigde vastgoedmarkt met wettelijke registratie van alle eigendommen en eigenaren binnen de kadastergegevensbank en voorafgaand aan het sluiten van uw vastgoedtransactie in Comporta, is de notaris wettelijk verplicht om ervoor te zorgen dat de documentatie in orde is.

 

Quelle est la dérive de vraag naar Comporta-eigenschappen?

Voorafgaand aan de financiële ineenstorting in 2008 die to 2012 in Portugal heeft geduurd, was Comporta voorspeld als een van de populairste bezitsplekken in Zuid-Europa en werd verwacht dat het een bullmarkt zou worden die ongeveer twintig jaar zou duren.

Het gevolg van de financiële crash betekende dat veel Portugais kopers hun toegang tot krediet verloren, wat de markt stagneerde en pas zes jaar plus tard werd teruggedraaid.

Aan het einde van 2013 en begin 2014 kwamen meerdere Fransen, velen met de hulp van hun Zwitserse banquiers, naar Comporta en misschien gedeeltelijk vanwege de financiële prikkels en ingezetenschapsprogramma's die serieus begonnen met het kopen van on kooopporta in kopen.

Afgezien van de financiële prikkels hebben de meeste buitenlanders die voornamelijk uit Europa en de Verenigde Staten komen, onroerend goed gekocht in Comporta, gedreven door de vraag naar een veilige bestemming binnen de nailige grenzen van West-Europa (denk a danar et terrorisme) ) en de nabijheid Comporta biedt aan de hoofdstad, Lissabon en de internationale luchthaven, (slechts een uur en vijftien minuten), die reizen van vele Europese hoofdsteden een snelle en veilige reis maakt.

Om toe te voegen aan het bovenstaande, en waarschijnlijk de grootste bestuurder van de markt, is de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van Comporta, de vijftig kilomètres prachtige stranden die zich uitstrekken van Troia tot Melides, de zon (driehonderd dagen per jaar), Helderblauwe luchten ( Zelfs en hiver), het gastvrije gedrag en de houding van de Portugais lokale bevolking, haut de gamme lage dichtheid ontwikkeling en de betaalbare en relaxte levensstijl.

 

Est-ce que het gemakkelijk om onroerend va te kopen à Comporta?

Het proces van het kopen van onroerend goed in Comporta is echt ongecompliceerd. Zodra u de gagner mourir u wilt kopen heeft geïdentificeerd, doet u een aanbieding aan de verkoper via uw makelaar en na een kleine onderhandeling kan uw aanbod misschien worden geaccepteerd. Dans le stade dit est het belangrijk dat u gebruik maakt van de diensten van een bekwame advocaat die u tijdens het hele process to aan de voltooiing van de verkoop bijstaat.

 

Zijn er beperkingen op het kopen van onroerend est allé à Comporta?

Er zijn geen beperkingen voor het kopen van een huis à Comporta, behalve misschien een begroting, aangezien de vastgoedprijzen à Comporta vrij hoog zijn en blijven stijgen.

 

Kunnen buitenlanders onroerend est allé kopen à Comporta?

Er zijn geen beperkingen voor buitenlanders die onroerend goed kopen in Comporta, sterker nog, als het niet voor de buitenlandse investeerder was, zou de vastgoedmarkt in Comporta niet zo snel en sterk zijn gegroeid als is het.

 

Wat zijn de prijzen van onroerend est allé à Comporta?

Onroerend goed te koop in Comporta variëren tussen € 150.000 voor een klein perceel in een van de dorpen terwijl een prachtig landgoed met alle toeters en bellen kost in de regio van € 2,5 miljoen en meer. Dat wil niet zeggen dat je er niet tussenin kunt vinden, dat kan, het is gewoon een kwestie van wat voor soort bezit je nodig hebt et gebied waar je van plan bent te kopen.

De onroerendgoedmarkt à Comporta, hoewel vrij klein groeit met kleinere ontwikkelingen die vaker online komen als gevolg van een wet met betrekking tot het plattelandstoerisme waardoor een landeigenaar in Comporta met toestemming van de Tourism Board en de lokdale plannen. De regels zijn vrij streng maar de moeite waard als je een kleine vastgoedmagnaat wilt worden.

Er zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen voor de middenklasse-koper, terwijl het merendeel van de aankopen bij de top vijf procent van de loontrekkenden en bedrijfseigenaren ligt.

 

Hoe vind ik een huis te koop à Comporta?

Dat is de miljoen dollar vraag, want helaas biedt Portugal geen Multiple Listing Service, aangezien de vastgoedmarkt van Comporta relatief klein is en uw agent Living Portugal Property de meeste grondslagen moet kunnen dekken. Bel ons of stuur een e-mail rencontré uw vereisten.

 

Hoe kies ik de juiste gagne?

Nou, dat is waarschijnlijk de verkeerde vraag, het zou meer in de trant van «Zal ik in staat zijn om de juiste gagne à Comporta te vinden?» Te krijgen. Als de meerderheid van de kopers die op zoek zijn om te kopen en de financiering hebben om dat te doen, verlaat dan emptyhanded.

Aussi u op zoek bent naar iets buitengewoons, moet een beetje geduld en wachttijd van ongeveer zes maanden volstaan, hoewel ik cliënten heb gehad die meer dan een jaar geduldig hebben gewacht.

Gelukkig, voor de meeste gelukkige kopers die eindigen met een huis in Comporta om hun eigen te bellen, wordt veel van hun onderzoek uitgevoerd voorafgaand aan hun aankomst en in de meeste gevallen is het slechts een kwestie van hun die henet me.

 

Welke soorten woningen zijn te koop à Comporta?

Tot een paar jaar geleden was het moeilijk om een ​​​​appartement te koop te vinden in Comporta, aangezien de meeste panden dorpshuizen, landgoederen, gronden en gebouwen waren die gerenoveerd moesten worden. Tegenwoordig zijn er een aantal opties om uit te kiezen en in het slechtste geval kun je altijd in Troia kopen waar er zowel gebruikte als nieuwe appartementen beschikbaar zijn.

De dorpshuizen zijn over het algemeen zonder voorwaarden voor een moderne levensstijl, hoewel met een goede architect en flair, deze opties kunnen worden omgezet in iets heel leuks en altijd gunstig zijn gelegen voor de plaatsfeijke winkels en typerische buurische.

Het vinden van een luxe onroerend goed te koop in Comporta is ook behoorlijk moeilijk geweest, omdat de meeste van deze soorten huizen zijn gebouwd voor hun nieuwe eigenaren om te gebruiken, hoewel er altijd een of twee te koop zijd.

Bouwkavels op goede locaties hebben altijd de voorkeur gehad, a rencontré veel kopers van onroerend goed in Comporta die hun nieuwe huis helemaal opnieuw wilden ontwerpen en bouwen. De voordelen hiervan zijn natuurlijk dat u wordt beloond met een huis dat bij uw levensstijl en alle faciliteiten past en voorwaarden voor comfortabel leven.

De grotere landgoederen in Comporta (vijf hectare of meer) zijn altijd al populair geweest omdat ze gemak bieden (je kunt overal binnen 20 minuten in Comporta komen), privacy en de ruimte om de Comporta-levensstijl ten volle te waarderen. Vergeet niet dat Comporta niet jouw typische vakantiebestemming is, maar een omgeving waar de natuur in overervloed aanwezig is en de menselijke voetafdruk nog steeds vrij klein is.

 

Voorwaarde van het eigendom

Zoals eerder vermeld, als je een bestaande a gagné koopt, niet een die in de afgelopen vijf jaar is gebouwd, moet je wat werk doen. Het kan een goed idee zijn om een ​​expert te benoemen, (niet gebruikelijk in Comporta), hoewel dat afhangt van hoeveel renovatiewerkzaamheden u gaat doen, en uw geld kan beter worden besteed aan een architect en het inhuren van de juiste bouwer.

 

Hoe verloopt de procedure voor het kopen van een gagne à Comporta als vreemdeling?

Aankoop van onroerend est allé à Comporta est niet zo verschillend van het kopen van onroerend est allé aînés en Europe de Noord-Amerika. Wat je gaat doen est het volgende;

 

Agent Vind de juiste

Dat est eenvoudig !! Als u dit artikel leest, weet u dat wij professioneel zijn en over onze expertise beschikken, Comporta; Dans la combinaison avec het feit dat nous een ongeëvenaard netwerk van professionele prestataires de services hebben gebouwd, geloof ik dat een snel telefoontje de e-mail dans goede handen en op de goede weg zal zijn.

 

Vind je het juiste huis à Comporta?

Zorg ervoor dat uw makelaar in Comporta precies weet wat u wilt en voldoende tijd heeft om namens u de nodige due diligence af te ronden.

Als je nog nooit in Comporta bent geweest, dan is een noodzaak om de omgeving van je accommodatie in de buurt te ontdekken, want het zal geen zin hebben om een ​​​​villa aan het strand in Comporta te bezoeken als je je budget hebt. est gardien dan € 500.000.

Er zijn altijd uitzonderingen, maar in de regel zou je een miljoen plus- en in veel gevallen een gloednieuw huis op een behoorlijk stuk grond kunnen uitgeven, dan zoek je meer dan 2 € miljoen.

 

Doe een aanbod dat wordt geaccepteerd porte de verkoper

Gelukkig kan dit een heel plezierige ervaring zijn, maar als je een ongelooflijke deal hebt gevonden, wees dan voorbereid dat de verkoper van gedachten verandert en om een ​​​​hoger bedrag vraagt ​​​​dan de oorspronkelijke beurs

Veel verkopers onderhandelen niet en verwachten te krijgen wat ze vragen, hoewel er naar onze ervaring wel een beetje sprake moet zijn van geven en nemen, met mogelijk genoeg te betalen voor uw juridische diensten.

 

Het verkrijgen van een numéro fiscal

Om een ​​vastgoedtransactie in Comporta af te sluiten of zelfs een bankrekening te openen, moet u een fiscaal nummer van de lokale belastingdienst verkrijgen. Het dichtstbijzijnde kantoor van Comporta est te vinden à Grandola, Alcacer do Sal de Setubal, hoewel elk kantoor au Portugal uw kaart kan uitgeven.

Het is een eenvoudig process dat niet langer dan vijftien minuten duurt, hoewel in veel gevallen uw advocaat dit voor u zal regelen.

 

Huur de Diensten à van een bekwame advocaat

Zodra uw aanbod est geaccepteerd, moet u de professionele diensten van een competente advocaat inhuren die u tijdens uw hele proces zal bijstaan. Een lokale advocaat est parti, hoewel u er misschien een wilt betrekken vanuit Lissabon of elders om belangenconflicten te voorkomen.

Veel advisorn au Portugal spreken vloeiend Frans en Engels en Spaans, dus het is niet moeilijk om iemand te vinden die jouw moedertaal spreekt.

 

Ondertekening van het koop- en verkoopcontract

Uw advocaat zal uw koop- en verkoopcontract voorbereiden (CPCV - Contrato de Promessa de Compra e Venda) waarin de voorwaarden van uw contract staan ​​vermeld, zoals het stortingsbedrag, de sluitingsdatum en eventuele voorwaarden die u met de verk boperkelent van onderzoek, goedkeuring van hypotheken, offert voor werken of reparaties die de verkoper heeft afgesproken vóór de aankoop, enzovoort.

Hoewel het niet verplicht is, moet u het contract laten notariëren zodat het kan worden geregistreerd by het kadaster.

 

De aanbetaling betalen

De normale aanbetaling op een onroerend goed aankoop in Comporta ligt tussen de tien en dertig procent van de koopprijs, hoewel dit verschilt naargelang uw aanbod en tijdsbestek voor het sluiten van de transactie.

Eén woord van waarschuwing, onder normal omstandigheden wordt uw storting rechtstreeks naar de verkoper gestuurd en wordt deze niet open een escrow-rekening bewaard voordat deze wordt gesloten. De regel est dat als u de transactie verlaat, u uw aanbetaling verliest, terwijl als de verkoper hetzelfde doet, zij tweemaal het bedrag moeten terugbetalen dat zij hebben ontvangen.

De omvang van uw storting kan ook worden gebruikt als een strategie bij uw aankoop om te voorkomen dat u wordt gemopperd, want hoe hoger uw storting, hoe hoger het bedrag dat de verkoper naar u terug moet sturen omdat hij de transactie afgen heeflot.

 

Belastingen en juridische kosten

Wanneer budgetteren voor belasting en sluitingskosten bij uw aankoop in Comporta, als vuistregel, moet u rekening houden met een extra 8% to 10% bovenop de aankoopprijs om aankoopbelastingen, wettelijke en notariskosten te dekken. Dit veronderstelt dat uw eigendom koopt, hetzij als individu, hetzij in naam van een Portugees bedrijf.

De overdrachtsbelasting voor onroerend goed (Imposto Municipal sobre Transmissões), bekend als IMT, moet vóór sluiting worden betaald en een bewijs daarvan zal aan de notaris worden voorgelegd.

 

Wie betaalt de makelaar ?

Normaal gesproken betaalt de verkoper de commissie aan de agent voor het verkopen van onroerend goed in Comporta, hoewel in sommige gevallen de kopers de agent kunnen betalen zolang deze kosten in mindering worden gebracht op de verkoopprijs.

 

Sluitend

De sluiting vindt plaats in een van de vele erkende notariskantoren waar u de akte van aankoop en verkoop ondertekent (Escritura Publica de Compra e Venda) en de accommodatie op uw naam wettelijk geregistreerd hebt.

De datum en tijd zijn overengekomen tussen u en de verkoper, meestal via uw respectieve advocaten en normaal vermeld in het aankoop- en verkoopcontract.

De notaris werkt namens de staat, en biedt een belangrijke dienst op vastgoedverkoop in Comporta, omdat zij verplicht zijn het kadaster (Conservatória de Registo Predial) en Tax Records (Repartição de Finanças) te controleren om ervoor te zij verplicht zijn het kadaster (Conservatória de Registo Predial) en Tax Records (Repartição de Finanças) te controleren om ervoor te zij verplicht to won om te kopen kan legaal worden verkocht en ook om eventuele beperkingen of schulden op het actief te bevestigen.

Nadat u de bestelling hebt geplaatst, tekent u het contract met de verkoper dat door de notaris zal worden bijgewoond en betaalt u uitstaande bedragen om de transactie af te ronden.

 

Krijgt u een hypotheek op onroerend est allé à Comporta?

Het eenvoudige antwoord is ja, in de meeste gevallen zal de geldschieter een geschikte aanbetaling vereisen en bevestigen dat uw hypotheekbetalingen kunt dekken uit uw buitenlandse inkomen of pensioen.

Hoewel Sommige Banken in de beginjaren misschien rentehypotheken aanbieden, verwachten de meeste kredietverstrekkers dat u zowel kapitaal als rente betaalt tot uw lening is betaald.

Loan-to-value est afhankelijk van meerdere factoren, zoals het type woning, de staat en uw vermogen om terug te betalen, maar als algemene regel moet u een LTV van ongeveer 70% overwegen.

Sommige ontwikkelaars die een gevestigde relatie met de bank hebben, kunnen u mogelijk betere voorwaarden aanbieden, die zij mogelijk hebben onderhandeld op base van een bulkfinancieringsmogelijkheid, tegen een bepaald onroerend goed.

De huidige tarieven kunnen variëren van één tot drie procent ten opzichte van Euribor drie maanden.

 

Moët ik een bankrekening openen?

Als vastgoedeigenaar in Comporta moet u regelmatig facturen betalen, zoals jaarlijkse belastingen, elektriciteit, water en dergelijke, en daarom zal het hebben van een lokale bankrekening het leven eenvoudiger maken.

Het openen van een account is eenvoudig, maar je zult waarschijnlijk een paar uur nodig hebben om alle papieren te doorlopen in vaste te stellen wat voor soort relatie je nodig hebt.

 

Welke bank moet ik kiezen?

Dit hangt af van een aantal factoren, waaronder waar de bank zich bevindt, welke diensten zij leveren en of een van de officieren uw taal spreekt.

Portugal heeft net als de repos van Europa een bankysteem moderne en biedt zowel lokale als international banken waaruit u kunt kiezen.

Enkele van de grootste banken zijn Caixa Geral Depositos, Novo Banco, Santander, BBVA et Bankinter, hoewel u voor een lokale bank in Comporta misschien Credito Agricola wilt bezoeken.

 

Moet ik kopen in de naam van een Portugees bedrijf of moet ik mijn huis in Comporta kopen als particulier (echtpaar)?

Over het algemeen heeft u, als u op naam van een persoon of koppel Koopt, niet de initiële of jaarlijkse kosten van het runnen van een bedrijf, maar tegelijkertijd kunt u geen aftrek eisen van reizen naar en van uw nieuwe huis.

Als u ervoor kiest om onroerend goed in Comporta te kopen met een Portugees bedrijf, dan kunnen uitgaven met betrekking to onderhoud, personeel en reizen worden toegevoegd aan uw bedrijfskostenrekening in worden geclaimd of afggetrok onderhoud.

Aussi u op naam van een offshorebedrijf koopt dat est gevestigd in een land dat op de zwarte lijst staat, dan zijn uw aankoop- en jaarlijkse belastingen veel hoger.

 

Rencontré wie moet ik praten sur het kopen van onroerend est allé à Comporta?

Het kopen van je ideale huis in Comporta est een grote stap en aangezien je misschien ver van huis bent, heb je de hulp nodig van een uitstekende lokale agent.

Living Portugal Property verkoopt al meer dan tien jaar onroerend goed in Comporta en heeft een benijdenswaardige reputatie als een van de meest ervaren onroerendgoedmakelaars in de regio. Waarom zou u hun hulp niet gebruiken om uw huisaankoop in Comporta op een professionele manier soepel, plezierig en nog belangrijker te laten verlopen?

 

Traduction de Google

Schrijver : Ronald Wayne
Agent immobilier Comporta

 

Let op: de inhoud en daarom de insinuatie in het bovenstaande artikel is die van de author in mag niet worden beschouwd als een wettelijke verklaring namens Living Portugal Property het bedrijf dat zij vertegenwoordigen. Houd er rekening mee dat bij het kopen van een woning in Comporta altijd een advocaat moet worden geraadpleegd en alleen een transactie moet worden gesloten wanneer alle vereiste due diligence is voltooid to uw tevredenheid en in overenstemming met de wetelettel registrar.

Als u een vraag heeft over de aankoop van onroerend goed in Comporta, aarzel dan niet om een ​​​​e-mail of bel op elk gewenst moment.

Contactez Living Portugal Property

Conseils professionnels sur l'achat d'une propriété à Comporta.

Optimisé par Seraphinite Accelerator
Active le site à haute vitesse pour être attrayant pour les personnes et les moteurs de recherche.